Sinnerman, where you gonna run to?

publicerat i Misshandel;
Jag har påbörjat processen att berätta om det som hände mig i en tidigare relation. Att öppet prata om att jag blivit misshandlad, både fysiskt och psykiskt. Det är en process som kommer att ta tid, och jag vet i ärlighetens namn inte riktigt hur jag ska ta itu med det.
 
Därför delger jag ytterligare en chat-konversation jag fick efter uppbrottet, precis som jag gjorde tidigare men denna gång finns inte tidsstämplarna med, men detta är alltså inom loppet av några timmar.
 
Jag vill poängtera tre saker; 

1) Efter uppbrottet följde månader av tortyr i form av konstanta hot, meddelanden, mail och rena stalkingfasoner både på kontoret och utanför, så bröt jag ihop och polisanmälde honom och därmed kopplades även arbetet in och han fick sparken från sin arbetsgivare (Manpower) eftersom han brutit mot otaliga policys och rutiner med sitt beteenden. Det är alltså det han avser med kommentaren kring Manpower nedan. Han menar på att det var löjligt att jag bara använde det han skrivit på arbetstid, eftersom det fanns så mycket mer att ta av....

2) Jag hade inte träffat någon ny. Det var bara hans egna fantasifoster.
 
3) Orten han omnämner nedan, Svenstavik, är alltså platsen jag kommer ifrån. Det är en tydlig markering från hans sida att han vet varifrån jag kommer, var min familj bor. Han hade även skrivit in postnumret och orten som "status" på sin chatklient under den här tiden, vilket påverkade mig enormt mycket och rädslan för att han skulle kunna ge sig på min familj höll på att förtära mig. För jag hade ju nämligen tagit med honom hem till dem några månader tidigare... Mer om det kommer i ett annat inlägg. När jag har orken och modet.
 
 
Patrik- säger:
 http://www.youtube.com/watch?v=H6_BWNzThJY
hur är det? snälla svara
och det du gav till manpower, varför ger du sånt som som endå inte kan använfa mot mig i och med det är efter arbetstid?
dumt!
 du hade säker och har mycket annat som du hade kunant ta som var under arbetstid
precis
 du
 kan du bar förklara för mig hur det gick så snabbt eller "snabbt" att hooka dig en ny kille?
som jag sa att det gick cp snabb från din andra till mig, och samma nu, från mig till han
hur gör du?
för att fixa det?
du
 nice väl
eller
 jaaaaa
 honry girl
 come on
 svara
 du
 nu du snackar med din lover eller
 kom igen säg nått
va fan
 du kan una han 2 min
 du
 du
 du
 dududuududududududududu
 udududududududu
 dududuud
 dudu
 duududud
 dududu
 dududud
 ududud
 svenstavik
 svara


Låten han inleder (den ensidiga) konversationen med är alltså Sinnerman med Nina Simone. En av mina favoritartister och favoritlåtar faktiskt. En riktig klassiker.
 
Den brukar kunna tolkas på följande vis;
This song is about the inevitability of your devils resurfacing no matter where you run. It's about how that which you run from will consume you because you will begin to see those qualities resurface in everything. It's an emotion that you're running from, not a thing outside of you. Because of this you're running from yourself and will never be away from it. The only way out of that is to purify yourself, not to run away from it.

Precis så tolkar jag den också. Tänk att en människa kan ha sån inverkan på en annan persons liv att en låt kan göra en helt paralyserad av skräck...